Ons kantoor

INFIBO wordt geleid door Inge Oomsels. Zij behaalde in 1997 (aan het Limburgs Universitair Centrum) met onderscheiding het diploma van Licentiaat in de Toegepaste Economische Wetenschappen, optie Accountancy en Fiscaliteit. In 1998 sloot ze succesvol de post-universitaire MBA-opleiding af.

Wij zijn een jong en dynamisch kantoor waar persoonlijk contact centraal staat. Uw dossier heeft geen nummer, maar een naam! Wij willen weten wat er in uw bedrijf gebeurt. Zo weten wij wat uw noden zijn en kunnen wij onze dienstverlening hierop afstemmen.

Met onze ruim 16 jaar ervaring kunnen wij u op een professionele manier begeleiden en adviseren op het vlak van boekhouden, fiscaliteit en diverse andere domeinen.

U heeft bij ons een vaste vertrouwenspersoon. Dit resulteert in een grote dossierkennis en hoog rendement.

Wij onderhouden goede contacten met advocaten, notarissen, revisoren en verzekeringsmakelaars. Indien u heel specifiek advies nodig heeft, weten wij wie u dat kan aanleveren.

Als lid van het BIBF (Beroepsinstituut van erkende Boekhouders en Fiscalisten) zijn wij verplicht om ons constant bij te scholen waardoor wij op de hoogte blijven van de steeds wijzigende wetgeving en nieuwigheden.

 

Ons kantoor richt zich voornamelijk tot zelfstandigen (in hoofd- en bijberoep), kleinere KMO’s en vrije beroepen.

Bent u op zoek naar een nieuwe fiscale oplossing?

Contacteer ons vrijblijvend